foto's: Marjon Hoogervorst

my bank  |  meubelontwerp op maat

MY Bank - met een lengte van 3.5 meter zijn een chaise longue, fauteuil, tweezits en poefen samengebracht in een zitplek. De MY bank heeft mogelijkheden om voor iedere ruimte, met stofkeuze naar wens, een zitplek op maat te creëren. Dat is het veelzijdige idee achter het MY bank concept.

 

Samen met architect Mark Groen werk ik aan projecten om wonen, werken en spelen mooiere en plezieriger te maken. We vullen elkaar goed aan als het gaat om vormgeving, techniek en detail. Het samenbrengen van onze vak-en materialenkennis maakt een breed aanbod aan oplossingen mogelijk. Samen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig meubilair en gespecialiseerd in ontwerpen en concepten & wensen op maat.

 

Wij onderhouden waardevolle relaties met verschillende showrooms en beschikken daardoor over een uitgebreid assortiment van stoffen en materialen van gerenommeerde merken. Wij nodigen u van harte uit kennis te maken met ons.

 

Ontvangt u graag meer prijsinformatie en mogelijkheden over ontwerp en uitvoering binnen uw wensen,  neem dan  gerust contact op.